Om oss

Hanell Entreprenad AB grundandes 2012 utav Mattias Renstål. Tillsammans besitter vi över 30 års erfarenhet inom järnväg och entreprenörskap. Vårt arbetsområde sträcker sig utöver hela landet och vi anpassar oss efter kundens önskemål.

Vår affärsidé är att med hjälp av välutbildade och engagerade medarbetare producera det som våra uppdragsgivare har beställt, till rätt pris med rätt kvalitet och med minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi har stark miljötänkande i vår verksamhet och försöker alltid förbättra oss. Vi är måna om att personalen mår bra och trivs, vilket är nyckeln till ett bra utförande. Våra arbetsledare ser till att alla skyddskrav efterfölj av vår personal.

Hanells kompetens, erfarenhet och ambition gör oss till ett konkurrenskraftig och tryggt val för uppdrag av kvalitetskaraktär. Vi har resurser att utföra alla typer av tjänster inom järnvägssektorn och har maskinförare med lång erfarenhet.

Det är alla vi i Hanell som gemensamt genom vårt engagemang skapar drivkraft i företaget och därmed förutsättningar för vår framgång, vi handplockar våra yrkesmän och då uppnås det bästa resultatet. Slutprodukten visar alltid att det är värt att vara noggrann.

Secured By miniOrange